آجيل پلو

آجیل پلو

 

آجیل پلو یکی از غذاهای رسمی و مجلسی و صد البته گرانقیمت در تغذیه ما ایرانی هاست و به راحتی هم

تهیه میشه ولی ...

در عوض با برق زدن و چشمک زدن آجیل ها صفای دو چندانی به میز غذا می دهد.من برای

این مقدار از مواد زیر استفاده کردم.

  1. برنج  ۵ پیمانه
  2. روغن و کره به مقدار لازم
  3. آجیل(به سلیقه خودتون)من از خلال بادام .زرشک.خلال پسته.گردو وفندق استفاده کردم
  4. زعفران دم کشیده به مقدار لازم
  5. نمک به مقدار لازم
  6. شکر برای داخل زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  7. گوشت مرغ یا گوشت قلقلی یا ماهیچه به دلخواه

طرز تهیه.

ابتدا برنج رو با آب ولرم و مقداری نمک خیس کردم . بعد از چند ساعت در آبجوش ریختم وقتی به حد مناسب

رسید صاف کردم و بعد دم انداختم.تا حاضر شدن برنج مواد آجیلی رو که قبلا پاک کرده و شسته و خشک

کردم .هر کدام جدا جدا با دو قاشق کره تفت دادم.اول از مواد بیرنگ شروع کردم.فقط برای زرشک وقتی تفت

دادم کمی شکر هم اضافه کردم و باز جدا گانه کنار گذاشتم.وقتی برنج دم کشید کمی از آن را زعفرانی کردم

و به دلخواه آجیل ها رو تزیین کردم.و مرغ رو هم که از قبل پخته بودم کنار دیس گذاشتم.راجع به مرغ زیاد

صحبت نکردم چون شما می تونید به دلخواه از گوشت ماهیچه یا گوشت قلقلی یا هر چیز دیگری که دوست

دارید استفاده کنید.این غذا خیلی خیلی پر خاصیت می باشد حتما سعی کنید برای ناهار از آن استفاده کنید که

تمامی مواد مفید در آن جذب بدنتان گردد .امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.

 

                                                                               نوش جان