كيك آجيلي

 

مواد لازم برای کیک:

آرد قنادی 250 گرم

بیکینگ پودر 2 ق چ سر صاف

نمک 1/4 ق چ

شیر 100 گرم

ماست معمولی 50 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آب پرتقل یا شیر 2 ق س

رنده پوست پرتقال تازه یک عدد کوچک

وانیل 1/8 ق چ

روغن مایع 100 گرم

مواد لازم برای رویه کیک...

 

کره 50 گرم

عسل 5 ق س

پودر قند 50 پرم

گلاب 2 ق س

آجیل دلخواه خام  200 گرم


روش تهیه:

 

روش تهیه:

1. تمام مواد به دمای محیط برسیده .

2. قالب گرد 25 سانتی رو چرب کرده یا کاغذ روغنی گذاشته.

3. فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید.

4. آرد و بیکیگ پودر رو الک کرده و نمک رو اضافه کرده مخلوط می کنیم .

5. شیر رو کم کم به ماست اضافه کرده هم می زنیم و کنار می ذاریم.

6. تخم مرغ ها رو کمی با همزن می زنیم تا باز بشه و شکر +آب پرتقال +وانیل

+رنده پوست پرتقال رو اضافه می کنیم و با درجه متوسط همزن می زنیم تا

رنگش روشن و حجیم بشه زیاد از حد هم نمی زنیم.

7. روغن رو اضافه می کنیم ولی هم نمی زنیم وخلوط آرد رو اضافه می کنیم

وسپس با مفتول سیمی هم می زنیم در حد مخلوط شدن .

8. مخلوط شیر رو اضافه می کنیم و با مفتول سیمی هم می زنیم.

9. کیک رو به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار میدیم تا بپزه .

روش تهیه رویه آجیلی کیک :

برای تهیه مواد رویه می تونید از مغزهای که در دسترس دارید استفاده کنید ولی

نباید آجیل شور انتخاب کنید.

کره + عسل + پودر قند+ آبروی حرارت ملایم قرار بدیدحدود 5 تا 7 دقیقه

بجوشه و غلیظ بشه و در آخر مغز ها رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و بزارید

حدود 2 دقیقه با شیره بجوشه.

(اگه سس به اندازه کافی بجوشه آجیل ها بعد از سرد شدن بخوبی روی کیک

می چسبن ولی اگه غلظتش کم باشه مواد خوب روی کیک قرار نمی گیره و اگه

مثل مال من بیش از حد بجوشه و غلیظ بشه سفت می شه پس با دقت انجام بدین

تا بتونید خوب تزیین کنید .)

چند قاشق از شیره رو روی اون سطح از کیک که بنظرتون بهتره بریزید و به

تمام سطح کیک بمالید و بعد آجیل ها رو روش بچیند اگه شیره حین تزیین سرد

شده دوباره روی حرارت گرمش کنید .

تزیین کیک من اون چیزی که می خواستم نشد دختر کوچولوم خیلی به دست

و پام می پیچید.